Wat is Detox Behandeling?

Detox Behandeling Amsterdam

Wat is een voetontgifting (Detox Behandeling)?

Een ioniserende machine stuurt een laagspanning elektrische stroom uit om de atomen in watermoleculen te laden.

Er wordt gezegd dat deze geladen atomen negatieve toxines in uw lichaam aantrekken en neutraliseren. Kortom, de onzuiverheden die uw systeem verstoppen, worden als het ware door uw voeten getrokken alsof ze door een magneet worden aangetrokken.

Wil je bewijs?

Kijk gewoon naar het water, dat langzaam van kleur verandert tijdens het proces. Tijdens het proces kan er ook wat viezigheid naar de bovenkant van het bad drijven.

BOEK EEN AFSPRAAK

Ontgiften van het lichaam via de voeten

Er zijn ongeveer 7.000 zenuwuiteinden op de zolen van je voeten. Alle organen in je lichaam zijn verbonden met je voeten via je zenuwen en energiestromen. Er zijn ook veel poriën in je voeten, waardoor dit de beste plek is om afvalstoffen uit te scheiden. Om deze redenen wordt het sterk aanbevolen om je lichaam te ontgiften via je voeten.

Hoe werkt een ontgiftingsvoetenbad?

Met een ontgiftingsvoetenbad kun je je lichaam in 30 minuten ontgiften. Het ontgiftingsvoetenbad is ideaal voor een ontspannende ontgiftingsbehandeling na een lange dag. Vul het ontgiftingsvoetenbad met warm, zout water. De spoel in het ontgiftingsvoetenbad genereert een bio-energetisch veld. Dit stimuleert je lymfeklieren om afvalstoffen te verwijderen. Tijdens elke ontgiftingsbehandeling wordt het water in het ontgiftingsvoetenbad bruin. Dit is een natuurlijke reactie door de combinatie van het zout en de verontreinigingen uit je lichaam. Als beginner worden 6 tot 10 behandelingen aanbevolen. Een ontgiftingsbehandeling met het ontgiftingsvoetenbad 1 tot 2 keer per week is voldoende. Je kunt dan een onderhoudsbehandeling 1 tot 2 keer per maand doen.

BOEK EEN AFSPRAAK

Voordelen van een voetontgifting:

Geprezen voordelen door verschillende aanbieders van voetontgifting zijn onder andere:

  1. Toegenomen energie.
  2. Duidelijker denken.
  3. Een versterkt immuunsysteem.
  4. Verbeterde slaap.
  5. Minder pijn en klachten.

Anekdotische verslagen van mensen die baat hebben gehad bij ionische voetbaden zijn ook niet moeilijk te vinden. Enthousiaste vijfsterrenrecensies overstromen online sites, waarbij aanhangers hun levensveranderende ervaringen delen.

BOEK EEN AFSPRAAK
Detox behandeling Amsterdam

Waarom verandert het water van kleur?

Het is volgens onderzoekers vrij eenvoudig uit te leggen. Onzuiverheden in het water (denk aan kraanwater) reageren vaak op het ionisatieproces en voegen een tint toe. Ook kan gecorrodeerd metaal in het apparaat bijdragen.

Werken detox-voetpleisters echt?

Detox-voetpleisters behandelen hoge bloeddruk, hoofdpijn, cellulitis, depressie, diabetes, slapeloosheid en helpen bij gewichtsverlies.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN VOETONTGIFTING?

1 - VERBETERT UW IMMUUNSYSTEEM

Voetontgiftingen kunnen helpen bij het verwijderen van toxines, zware metalen en andere onzuiverheden via uw voeten om uw immuunsysteem te versterken, zodat het gezonde voedingsstoffen beter kan opnemen. Met een sterker immuunsysteem loop je minder kans om ziek te worden en kun je ook bepaalde ziekten sneller bestrijden.

2 - VERMINDERT ZWELLING

Een voetontgifting helpt niet alleen om de voeten te reinigen en te ontsmetten, maar stimuleert ook de bloedsomloop om zwelling te verminderen en kleine pijntjes te verlichten. Een verbeterde bloedsomloop ondersteunt de gezondheid van uw hele lichaam en kan verschillende gezondheidsproblemen voorkomen die verergerd worden door een slechte circulatie.

3 - VERMINDERT STRESS

Er gaat niets boven een goede, warme voetweken om te helpen ontspannen na een lange dag of week. Door schadelijke toxines uit uw lichaam te verwijderen, voelt u zich onmiddellijk rustiger. Deze vorm van stressverlichting kan u helpen beter te slapen en gespannen spieren in uw hele lichaam los te maken.

4 - VERBETERT UW HUMEUR

Wanneer uw lichaam zich goed voelt, volgt uw humeur meestal. Ontgiften stelt u in staat om fris te beginnen en u als uw beste zelf te voelen. U zult zich super zelfverzekerd voelen na uw pedicure, omdat uw voeten als nieuw zullen aanvoelen en er nog beter uit zullen zien.

GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl