Shiva Rasa

About Me

Shiva Rasa,
Huidspecialist &
Life coach.

Welkom bij Beauty Clinic Rasa. Ik ben Shiva Ajdar, ook wel bekend als Rasa. Ik geloof erin dat de fysieke gezondheid van een mens erg nauw verbonden is met de mentale gezondheid van dat persoon. Dit is dan ook het motto geworden van Beauty Clinic Rasa Amsterdam!

Mijn verhaal is begonnen in 1998. In 1998 heb ik mijn certificaat schoonheidsspecialiste behaald in Frankrijk. Na een paar jaar hierin gewerkt te hebben, wilde ik meer waarde leveren aan mijn patiënten en zo heb ik besloten om mij meer te verdiepen in mentale gezondheid.

Behandelingen

01

Permanent Make-up

Permanente make-up het is een slimme manier voor sparen tijd en geld en fijne contrast op het gezicht. Afkorting is genoemd PMU

02

Mesotherapie

Mesotherapie is een cosmetische procedure waarbij kleine hoeveelheden medicatie, vitaminen, en andere stoffen rechtstreeks in de huid worden geïnjecteerd.

03

Lichaam

Lichaamsbehandelingen verbeteren de huid en het lichaam, inclusief massages, scrubs, afslanken, en huidverstrakking

04

Piercing

Het is heel populaire dragen sieraden op het lichaam meest gebieden oor, neus, wenkbrauw, tong,navel,lippen “kraakbeen”

De beste schoonheidsdiensten

ZIE HOE WIJ WERKEN
Customers
0
Behandelingen
0
Acupunctuur
0
Permanente Make-up
0

Gezichtsbehandelingen verbeteren de huidgezondheid en uitstraling, inclusief reiniging, exfoliatie, hydratatie, en meer voor acne, veroudering, vlekken en textuur

Helpt afvalstoffen en bloedstagnatie in de spieren komt naar oppervlakte en kunnen helpen blokkades opgeheven worden.

Wetenschappelijk genoemd "Hirudo Therapie" deze behandeling uitstekende goed Kunnen ernstige gewrichten,klachten artrose helpen en heel veel!

Acupunctuur helpt snel de geblokkeerde vastzittende pijn gebied in het lichaam deblokkeren of andere word herstellen eigen energie terug.

Contact Me

Boek een afspraak

Contact Me