Filler hyaluronzuur

Wat is filler hyaluronzuur voor huidverjonging?

filler hyaluronzuur

Mesotherapie

Wat is Mesotherapie Behandeling?

Mesotherapie is een medische en cosmetische procedure waarbij kleine hoeveelheden medicijnen, vitamines, mineralen en andere bioactieve stoffen rechtstreeks in de huid of het onderliggende weefsel worden geïnjecteerd.

Deze behandeling is ontwikkeld in de jaren 1950 door de Franse arts Dr. Michel Pistor en wordt vaak gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder huidverjonging, pijnbestrijding, haaruitvalbehandeling, gewichtsverlies en meer.

Mesotherapie

Hier zijn enkele van de toepassingen van mesotherapie:

Huidverjonging:

Mesotherapie wordt vaak gebruikt voor huidverjonging door de huid te hydrateren, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de textuur en toon van de huid te verbeteren en de algehele huidconditie te bevorderen. Het kan ook helpen bij het verminderen van pigmentvlekken en acne littekens.

Haaruitvalbehandeling:

De injecties kunnen vetverbrandende stoffen bevatten die helpen bij het afbreken van vetcellen, waardoor de huid gladder wordt.

Pijnbeheersing:

Mesotherapie kan worden gebruikt voor pijnbestrijding bij aandoeningen zoals osteoartritis, spierpijn, gewrichtspijn en sportblessures. De injecties bevatten vaak ontstekingsremmende medicijnen en pijnstillers.

Gewichtsverlies:

Hoewel minder gebruikelijk, wordt mesotherapie soms toegepast voor gewichtsverlies. De injecties bevatten vetverbrandende stoffen en worden direct in de probleemgebieden geïnjecteerd.

Cellulitisbehandeling:

Mesotherapie kan worden gebruikt om de verschijning van cellulitis te verminderen door de huid strakker en gladder te maken.

Hyaluronzuur Profhilo for face

Hyaluronzuur: Een Sleutel tot Huidverjonging

Het belangrijkste kenmerk van mesotherapie is dat de behandeling zeer gericht is en rechtstreeks op de te behandelen gebieden wordt toegepast. De gebruikte cocktails van medicijnen en voedingsstoffen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke doel van de behandeling.

Voordat je een mesotherapiebehandeling overweegt, is het essentieel om een consultatie te hebben met een gekwalificeerde medische professional, zoals een arts of een dermatoloog. Tijdens het consult zal de arts je gezondheid beoordelen, de doelen bespreken en eventuele vragen of zorgen beantwoorden. Het is ook belangrijk om realistische verwachtingen te hebben, aangezien de resultaten van mesotherapie kunnen variëren tussen individuen en afhankelijk zijn van de specifieke toepassing.

wat is filler hyaluronzuur (Profhilo) voor huidverjonging?

Hyaluronzuurfillers zijn een populaire cosmetische behandeling voor huidverjonging. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die van nature in de huid voorkomt en bekend staat om zijn vermogen om vocht vast te houden. Het wordt vaak gebruikt om de tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes, te verminderen en de huid er jeugdiger en voller uit te laten zien.

filler hyaluronzuur

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van hyaluronzuurfillers voor huidverjonging:

Rimpelvermindering:

Hyaluronzuurfillers worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes op te vullen en gladder te maken. Dit kan onder andere worden toegepast op de lippen, de neus-lippenplooi (nasolabiale plooi), de marionetlijnen en de kraaienpootjes rond de ogen.

Huidhydratatie:

Hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend vermogen en kan vocht vasthouden, waardoor de huid er voller en gehydrateerd uitziet.

Natuurlijke uitstraling:

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die van nature in het lichaam voorkomt, waardoor het een veilige en goed verdragen optie is. Het resultaat is meestal een subtiele, natuurlijke uitstraling.

Minimale downtime:

De hersteltijd na een hyaluronzuurfillerbehandeling is meestal minimaal, en patiënten kunnen meestal snel terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten.

Aanpasbaarheid:

Hyaluronzuurfillers zijn aanpasbaar aan de specifieke behoeften van de patiënt en kunnen worden gebruikt voor verschillende gebieden van het gezicht.

Tijdelijke resultaten:

De resultaten van hyaluronzuurfillers zijn meestal tijdelijk en kunnen enkele maanden tot een jaar aanhouden, afhankelijk van het gebruikte product en de individuele reactie van de patiënt. Dit betekent dat de behandeling kan worden herhaald om het effect te behouden.

WAT DOET HYALURONZUUR?

  • Intense Hydratatie: Perfecte bevochtiging van de huid.

  • Verzacht Lijntjes en Rimpels: Vervaagt fijne lijntjes.

  • Verbetert Stevigheid en Souplesse: Bevordert een jeugdige textuur.

  • Versterkt de Huidbarrière: Verhoogt de verdediging tegen omgevingsfactoren.

  • Versnelt Genezing: Ontstekingsremmende eigenschappen helpen bij wondherstel.

  • Antioxidanten Bescherming: Beschermt tegen schade door vrije radicalen.

  • Universele Compatibiliteit: Geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige en rosacea-gevoelige huid.

Hyaluronzuur Profhilo for face
hyaluronzuurfillers

Hyaluronzuurfillers

Het is belangrijk om te weten dat hyaluronzuurfillers moeten worden uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren medische professional, meestal een arts of een dermatoloog. Tijdens een consultatie zal de arts je gezondheid beoordelen, je doelen bespreken en eventuele vragen of zorgen beantwoorden. Het is ook essentieel om realistische verwachtingen te hebben, aangezien de resultaten kunnen variëren tussen individuen en afhankelijk zijn van de specifieke toepassing. Het is een veilige en effectieve optie voor veel mensen die op zoek zijn naar huidverjonging zonder chirurgie.

HYALURONZUUR EN HUIDVEROUDERING

Naarmate men ouder wordt neemt de hoeveelheid huideigen hyaluronzuur geleidelijk af. Net als collageen en elastine. Dit resulteert in de afname van stevigheid, elasticiteit en volume van de huid.

Er ontstaan steeds meer lijntjes, rimpeltjes en een ruwere textuur naarmate men ouder wordt. Blootstelling van de huid aan zonlicht versnelt de vermindering van uw hyaluronzuur voorraad zelfs, omdat dit nodig is om huidbescherming tegen UV straling op te bouwen.

Om dit probleem te verminderen kunt u hyaluronzuur aan de huid toevoegen. Dit kan op drie manieren:

  • Door het smeren van crèmesserums of het gebruik van een masker.
  • Injecties in de huid
  • Supplementen slikken
HYALURONZUUR EN HUIDVEROUDERING
GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl