Microblading

Microblading wenkbrauw teknik

Microblading

Microblading wenkbrauwen

Met Microblading creëren wij prachtige, volle wenkbrauwen. Deze techniek is ideaal voor zowel vrouwen als mannen die niet tevreden zijn met hun natuurlijke wenkbrauwen.

Microblading wenkbrauw teknik
Permanent Make-up

Permanent Make Up​

Permanente make-up is een procedure waarbij pigmenten in de huid worden geïmplanteerd om een langdurige make-uplook te creëren. Het wordt ook wel micropigmentatie genoemd. Het doel is om een natuurlijke uitstraling te geven aan gebieden zoals de wenkbrauwen, lippen, oogleden of littekens, zonder dat dagelijkse make-up nodig is.

Bij permanente make-up wordt een kleine naald gebruikt om gekleurde pigmenten in de huidlagen aan te brengen. De procedure kan variëren in pijngevoeligheid en de duur ervan hangt af van het gebied dat behandeld wordt. De pigmenten vervagen geleidelijk na verloop van tijd, maar ze kunnen wel tot enkele jaren zichtbaar blijven.

Permanent Make-up

Wat is Microblading Wenkbrauw Teknik?

Microblading is een techniek voor het creëren van natuurlijk uitziende wenkbrauwen. Het is een vorm van permanente make-up waarbij kleine, fijne haartjes worden getekend om ontbrekende wenkbrauwhaartjes op te vullen of om de vorm en dikte van de wenkbrauwen te verbeteren.

Bij microblading gebruikt een specialist een speciaal handinstrument met kleine naaldjes aan het einde. Deze naaldjes worden gedoopt in een gekozen pigmentkleur en vervolgens worden er fijne inkepingen gemaakt in de bovenste laag van de huid (opperhuid), waardoor de pigmenten achterblijven. Hierdoor lijken de getekende wenkbrauwhaartjes op natuurlijke wenkbrauwen.

 

Microblading wenkbrauw teknik
Microblading wenkbrauw teknik
GESCHIKT VOOR ELK HUIDTYPE 

Hoe Werkt Microblading?

Bij een microblading wenkbrauwbehandeling worden haartjes handmatig getekend met een mesje en vervolgens opgevuld met pigment. Dit resulteert in nauwkeurig en fijn getekende haartjes die zorgen voor een zacht en natuurlijk effect. Belangrijk is dat deze behandeling geen huidtrauma of littekenweefsel veroorzaakt. Ervaringen met microblading kunnen variëren. Er zijn veel positieve reacties, maar er zijn ook negatieve ervaringen. Met name het risico op littekenweefsel, snel vervagen van de kleur en ongelijkmatige kleurverdeling zijn veelgehoorde klachten over microblading. Bij onze salon kun je echter rekenen op de beste behandeling, met de beste apparatuur en jarenlange ervaring van onze beveiligde specialist. Wij gebruiken GEEN mesjes.

Het Resultaat van Microblading

Het resultaat van microblading kan tot anderhalf jaar zichtbaar blijven, afhankelijk van factoren zoals de huidtype, levensstijl en nabehandeling. Het is belangrijk om een ervaren professional te kiezen die hygiënische en veilige omstandigheden waarborgt, omdat de procedure een risico op infectie met zich meebrengt.

Microblading wenkbrauw teknik
Microblading wenkbrauw teknik
Permanent Make-up

Microblading-procedure

Na de microblading-procedure is er meestal een genezingsperiode waarin de huid kan rood worden, lichtjes kan zwellen en korstjes kan vormen. Het is essentieel om de herstelrichtlijnen van de professional op te volgen om de genezing en het behoud van het gewenste resultaat te bevorderen.

GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl