Permanent Make-up

Permanent Make-up Ombre Brows Wenkbrauw Teknik

ombre brows wenkbrauw Teknik
Permanent Make-up

Permanent Make Up​

Permanente make-up is een procedure waarbij pigmenten in de huid worden geïmplanteerd om een langdurige make-uplook te creëren. Het wordt ook wel micropigmentatie genoemd. Het doel is om een natuurlijke uitstraling te geven aan gebieden zoals de wenkbrauwen, lippen, oogleden of littekens, zonder dat dagelijkse make-up nodig is.

Bij permanente make-up wordt een kleine naald gebruikt om gekleurde pigmenten in de huidlagen aan te brengen. De procedure kan variëren in pijngevoeligheid en de duur ervan hangt af van het gebied dat behandeld wordt. De pigmenten vervagen geleidelijk na verloop van tijd, maar ze kunnen wel tot enkele jaren zichtbaar blijven.

Ombre Brows Wenkbrauw

Wat is Permanent Make-up Ombre Brows Wenkbrauw Teknik?

Permanent make-up ombrebrows is een techniek waarbij de wenkbrauwen worden bijgewerkt of gevormd met behulp van permanente make-up (PMU) om een zachte en natuurlijke ombre-look te creëren. Deze techniek verschilt van microblading en powderbrows, omdat het resulteert in een subtielere overgang van licht naar donker in de wenkbrauwen.

Ombre Brows Wenkbrauw
Ombre Brows Wenkbrauw

De Voordelen van Ombre Brows Wenkbrauw

  • Een ideale optie voor een vette of gevoelige huid, in tegenstelling tot microblading.
  • Vereist minder bijwerkafspraken.
  • Geeft het uiterlijk van vollere, gedefinieerde wenkbrauwen.

Ombre Brows Wenkbrauw zijn geschikt voor alle huidtypes en een waardevolle investering. Het hebben van deze service bespaart tijd in de ochtend, geld en is een handige leidraad bij het invullen ervan. Je kunt ook de dichtheid personaliseren, wat betekent hoe licht of hoe donker je de wenkbrauwen wilt hebben.

Hoe Lang Blijven Ombre Brows Wenkbrauw Zitten?

Gelukkig zullen Ombre Brows Wenkbrauw tussen de één en drie jaar meegaan. Dit betekent dat er minder afspraken nodig zijn om je wenkbrauwen in vorm te houden. Deze levensduur hangt echter af van je levensstijl en huidtype.

Na verloop van tijd zul je merken dat je ombré wenkbrauwen beginnen te vervagen. Zodra je wenkbrauwen er minder gedefinieerd uitzien, weet je dat het tijd is voor een bijwerking. Het is een goede gewoonte om om de 18 maanden een bijwerking van de poederwenkbrauwen in te plannen om ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen er net zo fantastisch uitzien als op de dag dat je je ombré shading hebt laten doen.

 
 
ombre brows wenkbrauw Teknik

PMU-Apparaat Gebruikt Met een Speciale Naald of Cartridge

Bij de ombrebrows-techniek wordt een PMU-apparaat gebruikt met een speciale naald of cartridge om de pigmenten in de huid te deponeren. In tegenstelling tot het creëren van individuele haarstrokes of gepoederde stipjes, wordt de pigmentatie gelijkmatig aangebracht en vervolgens vervaagd naar de uiteinden van de wenkbrauwen.

Hierdoor ontstaat een zachte overgang van een lichtere kleur aan de binnenkant van de wenkbrauw naar een donkerdere kleur aan de buitenkant.

Ombre Powder Brows

Ombre Powder Brows geven het uiterlijk van make-up met een geleidelijke schaduw die zo subtiel of zo gedurfd kan zijn als je wilt. Ombre shading maakt gebruik van een klein apparaat om zeer dunne stippen pigment in de huid te plaatsen en zo een 100% aanpasbare look te creëren. Wenkbrauwen zien er het meest uit als poeder make-up, vandaar de naam Powder Brows. Met deze methode wordt het pigment niet zo diep in de opperhuid geplaatst als bij Microblading, maar het zorgt voor een meer gedefinieerde, solide uitstraling dan alleen microblading. Ombre Powder Brows kunnen ook oude microblading, semi-permanente make-up of cosmetische tatoeages bedekken die (enigszins) vervaagd zijn.

Voor wie is het het beste?

  • Houdt van de uitstraling van met poeder gevulde wenkbrauwen
  • Wil een zachte en natuurlijke uitstraling
  • Heeft een gevoelige of meer volwassen huid
  • Heeft een vette huid, een huid die gevoelig is voor acne, of vergrote poriën
  • Wil een sterkere vorm aan hun wenkbrauwen geven
  • Wil definitie toevoegen of hun wenkbrauwen donkerder maken
  • Wil geen make-up gebruiken om hun wenkbrauwen in te vullen
Ombre Brows Wenkbrauw Amsterdam

Het Resultaat van Permanent Make-up Ombrebrows

Het resultaat van permanent make-up ombrebrows is een wenkbrauwlook die eruitziet alsof deze op natuurlijke wijze is opgevuld met wenkbrauwpoeder, met een zachte ombre-effect. Dit kan helpen om de wenkbrauwen voller en meer gedefinieerd te doen lijken.

Net als bij andere vormen van permanente make-up is het belangrijk om naar een professionele en ervaren PMU-artiest te gaan. Zij kunnen de vorm, kleur en dichtheid van de ombrebrows aanpassen aan jouw gezichtsvorm en persoonlijke voorkeuren. Zorg ervoor dat je ook de nazorginstructies volgt om een optimale genezing en langdurige resultaten te bevorderen.

GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl