Permanent make-up op de lippen

Permanent Make-up Lippen

permanent make-up Lippen

Beauty

Permanent Make Up

Permanente make-up is een procedure waarbij pigmenten in de huid worden geïmplanteerd om een langdurige make-uplook te creëren. Het wordt ook wel micropigmentatie genoemd. Het doel is om een natuurlijke uitstraling te geven aan gebieden zoals de wenkbrauwen, lippen, oogleden of littekens, zonder dat dagelijkse make-up nodig is.

Bij permanente make-up wordt een kleine naald gebruikt om gekleurde pigmenten in de huidlagen aan te brengen. De procedure kan variëren in pijngevoeligheid en de duur ervan hangt af van het gebied dat behandeld wordt. De pigmenten vervagen geleidelijk na verloop van tijd, maar ze kunnen wel tot enkele jaren zichtbaar blijven.

Wat is Permanent Make-up Lippen

Permanent make-up op de lippen, ook wel bekend als lippen-permanent make-up (PMU), is een procedure waarbij pigmenten permanent in de lippen worden aangebracht om de lipkleur en vorm te verbeteren. Het kan worden gebruikt om de lippen voller te laten lijken, de lipcontouren te definiëren of zelfs om kleurverlies te corrigeren.

Bij deze techniek wordt een fijne naald gebruikt om gekleurde pigmenten in de huid van de lippen te deponeren. Er zijn verschillende technieken en stijlen die kunnen worden toegepast, afhankelijk van de gewenste liplook. Hierbij kan gedacht worden aan een natuurlijke tint die overeenkomt met je natuurlijke lipkleur, een subtielere tint of zelfs een gedurfde, opvallende kleur.

permanent make-up Lippen

Het resultaat van permanent make-up op de lippen kan variëren van persoon tot persoon, maar in het algemeen blijft het enkele jaren zichtbaar. De duurzaamheid kan echter worden beïnvloed door factoren zoals blootstelling aan de zon, het gebruik van bepaalde huidverzorgingsproducten en individuele reactie op de pigmenten.

Het is van groot belang om een ervaren professional te raadplegen voor lippen PMU, omdat nauwkeurigheid en hygiëne cruciaal zijn bij deze procedure. De specialist zal je begeleiden bij het kiezen van de juiste kleur en het vormgeven van je lippen om te zorgen voor een mooie en natuurlijke uitstraling.

permanent make-up Lippen

Na de Procedure

Na de procedure kunnen de lippen enkele dagen gezwollen en gevoelig zijn. Het is van belang om de nazorginstructies van de professional op te volgen om het genezingsproces te bevorderen en ervoor te zorgen dat het resultaat er optimaal uitziet.

GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl