Powderbrows

Permanent Make-up Powderbrows Wenkbrauw Tetnik

powderbrows wenkbrauw

Powderbrows Wenkbrauw

Permanent Make Up

Permanente make-up is een procedure waarbij pigmenten in de huid worden geïmplanteerd om een langdurige make-uplook te creëren. Het wordt ook wel micropigmentatie genoemd. Het doel is om een natuurlijke uitstraling te geven aan gebieden zoals de wenkbrauwen, lippen, oogleden of littekens, zonder dat dagelijkse make-up nodig is.

Bij permanente make-up wordt een kleine naald gebruikt om gekleurde pigmenten in de huidlagen aan te brengen. De procedure kan variëren in pijngevoeligheid en de duur ervan hangt af van het gebied dat behandeld wordt. De pigmenten vervagen geleidelijk na verloop van tijd, maar ze kunnen wel tot enkele jaren zichtbaar blijven.

Wat is Permanent Make-up Powderbrows Wenkbrauw Tetnik?

Permanent make-up powderbrows is een techniek waarbij de wenkbrauwen worden bijgewerkt of gevormd met behulp van permanente make-up (PMU). In tegenstelling tot microblading, waarbij individuele haarstroken worden gecreëerd, wordt bij de powderbrows-techniek de wenkbrauw ingekleurd met zachte, gepoederde pigmenten.

Powderbrows Wenkbrauw
Powderbrows Wenkbrauw

Voordelen

 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Zeer natuurlijk poedereffect
 • Word wakker met mooie wenkbrauwen
 • Geen schade aan de huid
 • Zeer eenvoudig aan te brengen
 • Bijna geen roodheid of zwelling
 • Geen kale plekken
 • Geen littekens
powderbrows wenkbrauw

PMU-apparaat

Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een PMU-apparaat met een speciale naald of cartridge om kleine stipjes of schaduwen van pigment in de huid te deponeren. Dit resulteert in een meer gevulde en zachte wenkbrauwlook, vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpoeder. De techniek kan worden aangepast om de gewenste vorm, dichtheid en kleur van de wenkbrauwen te bereiken.

powderbrows wenkbrauw

Het resultaat

Het resultaat van permanent make-up powderbrows kan enkele jaren zichtbaar blijven, maar dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de huidtype, nazorg en individuele reactie op de pigmenten. Het kan nodig zijn om na verloop van tijd touch-up behandelingen te ondergaan om de kleur en vorm bij te werken.

Hoe lang gaan Poederwenkbrauwen mee?

Poederwenkbrauwen blijven gemiddeld 1,5 jaar zitten als je de nazorginstructies volgt. Het is belangrijk om alle adviezen na de behandeling op te volgen. Op deze manier kun je langer genieten van je permanente make-up. Daarnaast is het belangrijk hoe je je huid en wenkbrauwen behandelt.

Ga je nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel van deze techniek is dat de pigmenten geleidelijk vervagen en er geen kale plekken in de wenkbrauwen verschijnen.

Powderbrows Wenkbrauw

Waarom Poederwenkbrauwen?

Bekijk hieronder de voordelen van Poederwenkbrauwen:

 • Geschikt voor alle huidtypes: droog/vet/gemengd/grote poriën;
 • Zeer geschikt voor de rijpere huid;
 • Het resultaat blijft soms tot 3 keer langer dan microblading;
 • Zeer natuurlijk poedereffect;
 • Je wordt wakker met prachtige wenkbrauwen;
 • Slechts na gemiddeld 1,5 jaar een nabehandeling nodig;
 • Geen schade aan de huid omdat MP-Brows de nieuwste apparatuur heeft;
 • Zeer geschikt voor gebruik op littekens of kale plekken in de wenkbrauwen;
 • Bijna geen roodheid of zwelling zichtbaar, dus je kunt dezelfde dag weer aan het werk.

Over Powderbrows

 • Zijn Poederwenkbrauwen pijnlijk?

Een Poederwenkbrauwen behandeling is niet volledig pijnloos. Onze klanten vergelijken dit vaak met hetzelfde gevoel als epileren, waarbij epileren als pijnlijker wordt ervaren.

 • Poederwenkbrauwen tijdens de zwangerschap

Het is niet mogelijk om een Poederwenkbrauwen behandeling tijdens de zwangerschap uit te voeren. Dit komt omdat er tijdens de behandeling een risico op ontsteking is. Omdat je tijdens de zwangerschap niet alle antibiotica mag gebruiken, is geen behandeling toegestaan.

Wat kost een Powderbrows behandeling?

De prijs van Powder brows is € 280,00 voor 2H 30M inclusief nabehandeling.

Hoe genezen Poederwenkbrauwen?

 Na de behandeling van Poederwenkbrauwen is het pigment net in de huid gezet. Je huid begint nu met het herstelproces, vergelijkbaar met een schaafwond op je knie die kan gaan korsten. Het pigment is niet meer zo zichtbaar als direct na de behandeling, omdat de huid het pigment niet herkent als lichaamseigen stof en het deels afstoot. Omdat de huid tijd nodig heeft om te herstellen, kom je na ongeveer 6 weken terug voor een vervolgbehandeling.

Nazorg

Tijdens de vervolgbehandeling kijken we naar hoe het resultaat is genezen en voeren we nog een behandeling uit zodat het pigment beter wordt herkend door de huid. Het eindresultaat zal ongeveer 60% lichter zijn dan direct na de behandeling, zodat je een natuurlijk poedereffect hebt dat ongeveer 1,5 jaar meegaat.

powderbrows wenkbrauw

Professionele en Ervaren Permanente Make-upartiest

Het is belangrijk om naar een professionele en ervaren permanente make-upartiest te gaan die hygiënische werkomstandigheden waarborgt. Zij kunnen je adviseren over de geschikte vorm en kleur van de wenkbrauwen die passen bij je gezichtsvorm en persoonlijke voorkeuren. Daarnaast kunnen ze ook instructies geven voor de nazorg om de genezing en het behoud van de PMU-resultaten te bevorderen.

GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl