Hifu Behandeling Amsterdam

Wat is HIFU?

HIFU, ook wel de gouden standaard genoemd onder huidlifting behandelingen, is een effectieve methode om huidverslapping van de wangen en kaaklijn aan te pakken. Deze niet-chirurgische techniek laat het huidoppervlak onbeschadigd, wat betekent dat er geen hersteltijd nodig is na de behandeling. Hierdoor kunnen patiënten direct na de procedure hun dagelijkse activiteiten hervatten zonder zich zorgen te maken over zichtbare littekens of herstelperiodes.

Bij HIFU worden geluidsgolven gebruikt om energie vrij te maken die de onderhuidse temperatuur doet stijgen tot 60°C. Deze warmte stimuleert een natuurlijk herstelproces, waarbij de aanmaak van collageen in de huid wordt verhoogd. Collageen is een essentieel eiwit dat bijdraagt aan de stevigheid en elasticiteit van de huid. Door de toename van collageen zal de huid na verloop van tijd strakker en steviger aanvoelen. HIFU richt zich specifiek op de SMAS-laag van de huid, hetzelfde weefsel dat tijdens een chirurgische facelift wordt behandeld, wat resulteert in een natuurlijk ogende lifting en verjonging van de huid.

Meer Lezen: Haar Fillers voor Vrouwen in Amsterdam

Hifu Behandeling Amsterdam

HIFU Behandeling In Amsterdam

Deze Filluo technologie met gerichte ultrasound en hoge intensiteit is een niet-invasieve en niet-chirurgische methode die in staat is een lifting effect van het gezicht te produceren zonder het huidoppervlak te beschadigen. Met een thermisch effect gericht op verjonging van het gezicht en verbetering van het silhouet, biedt HIFU een veilige en effectieve manier om de huid te verstevigen en te liften.

Wilt u een afspraak maken voor een HIFU behandeling in Amsterdam Zuid? Klik hier om dit eenvoudig online te regelen en ervaar de voordelen van deze geavanceerde huidverjongingstechnologie.

Hoe werkt HIFU?

Tijdens de niet-chirurgische HIFU facelift worden intensieve ultrasound energiepulsen afgegeven in de diepere huidlagen. Deze pulsen bestaan uit geluidstrillingen die doorwerken in alle drie de verschillende huidlagen, inclusief de diepere lagen, terwijl de bovenste huidlaag intact blijft. De hoogfrequente geluidstrillingen produceren energie die in de huid wordt omgezet in warmte. Deze warmte creëert kleine holtes in de huid die worden opgevuld met nieuw huidweefsel, waardoor rimpels verfijnen en de huid strakker en gelift wordt.

Meer Lezen: Haar Fillers voor mannen, Amsterdam Beauty Clinic

De warmte stimuleert het natuurlijke proces van de huid om nieuw collageen aan te maken. Tijdens één behandeling worden meerdere opzetstukken gebruikt, waardoor verschillende huidlagen, inclusief de diepere huidlaag, effectief behandeld kunnen worden om het gewenste resultaat te bereiken. Door de intensieve ultrageluid energiepulsen die geluidstrillingen produceren, ontstaat er warmte in de huid. Dit leidt tot de vorming van holtes die met nieuw huidweefsel worden opgevuld, resulterend in verfijnde rimpels, een strakkere huid en een liftend effect. Bovendien stimuleert de warmte de aanmaak van nieuw collageen, wat bijdraagt aan een langdurige versteviging van de huid.

Hifu Behandeling Amsterdam

Meer Lezen: Hoe het Bloedzuigertherapie werkt?

HIFU Behandeling Amsterdam

Wilt u graag uw gezicht verjongen en bent u toe aan een verfrissende behandeling die u weer laat stralen? Wij kunnen u helpen met onze geavanceerde technologie genaamd HIFU. Deze HIFU behandeling in onze schoonheidsalon in Amsterdam Zuid is gericht op verjonging en verbetering van uw gezicht en silhouet.

De HIFU behandeling is absoluut niet invasief en geeft uw gezicht een prachtige lifting zonder het huidoppervlak te beschadigen. Gedurende deze behandeling maken we gebruik van intensieve ultrasound Fillup technologie met een thermisch effect. Hierdoor krijgt u een jeugdige, strakkere huid en een verjongd uiterlijk zonder de noodzaak van chirurgie of een lange hersteltijd.

Meer Lezen: Wat is Microneedling?

Waar Staat HIFU Precies Voor?

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en maakt gebruik van ultrasone geluidsgolven. Deze geluidsgolven hebben een frequentie die te hoog is om door het menselijk oor gehoord te worden en bereiken specifieke dieptes in de huid, waarbij de temperatuur tot wel 57 graden stijgt. De warmte wordt afgegeven door korte energiepulsen in de diepere huidlagen.

Deze warmte stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen in de huid. Oud collageen wordt vervangen door nieuw collageen, wat leidt tot een stevigere en jonger uitziende huid.

Hifu Behandeling Amsterdam

De SMAS Laag

Met de HIFU-techniek wordt de SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) laag in de huid verwarmd, wat zorgt voor onmiddellijke verstrakking. De SMAS-laag is dezelfde laag die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Ons apparaat, uitgerust met vijf verschillende koppen, maakt het mogelijk om deze laag eenvoudig te bereiken en specifieke delen van uw gezicht en silhouet te verbeteren.

Meer Lezen: Ik heb last van puistjes (acne); Wat kan ik eraan doen?

Voordelen Van De HIFU Behandeling

Voordat u een beslissing neemt, is het belangrijk om de voordelen van een HIFU-behandeling te kennen. HIFU:

 • Gaat huidverslapping tegen
 • Bevordert gelaatsverstrakking
 • Vermindert vet onder de kin
 • Pakt rimpels aan
 • Verbetert de elasticiteit van de huid
 • Heeft een liftend en verjongend effect
 • Werkt niet alleen voor het gezicht, maar ook voor hals, decolleté, armen, buik en benen
 • Gebruikt geen injecties
 • Is geen plastische chirurgie

Deze behandeling biedt een veilige en natuurlijke manier om een strakker, jonger en frisser uiterlijk te verkrijgen zonder invasieve procedures of lange hersteltijden.

Beauty Clinic Amsterdam

Combinatie met Andere Behandelingen

De HIFU-behandeling kan uitstekend gecombineerd worden met andere behandelingen, zoals peelings of een fractionele laserbehandeling. Terwijl HIFU zorgt voor verstrakking en lifting van de huid, heeft het geen direct effect op de huidstructuur. Voor verbetering van de huidstructuur kan een fractionele laserbehandeling ingezet worden.

De combinatie van HIFU met een fractionele laser of peelings kan elkaars effecten versterken, wat resulteert in een algeheel mooier en meer verfijnd resultaat. Door zowel de stevigheid als de structuur van de huid te verbeteren, kunt u genieten van een jeugdiger, gezonder en stralender uiterlijk.

Voor welke delen van het lichaam is de HIFU-behandeling geschikt?

Met de HIFU-behandeling kunnen verschillende delen van het lichaam behandeld worden, waaronder het gezicht, de kaaklijn en de onderkin. Deze gebieden kunnen tijdens één enkele behandeling gecombineerd worden om een algehele verjonging en verstrakking te bereiken.

HIFU Resultaat

Collageen is essentieel voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, en het optimale resultaat van collageenaanmaak wordt zichtbaar na 4 tot 6 maanden. Afhankelijk van de conditie van de huid, raden wij aan om 3-6 behandelingen te ondergaan voor het beste resultaat, met tussenpozen van 6 weken. Na de behandelingen zult u merken dat de huid natuurlijk gelift wordt. Gebieden naast de mond, zoals de marionetlijnen, die verslapt en hangt, zullen strakker worden.

Toepassingsgebieden:

De behandeling met HIFU kan op verschillende gebieden worden toegepast, waaronder:

 • Acne en acnelittekens: HIFU kan helpen bij het verminderen van acne en het vervagen van acnelittekens door de huidstructuur te verbeteren.
 • Diverse littekens: Het kan ook worden gebruikt om verschillende soorten littekens te behandelen, waaronder chirurgische littekens, brandwondenlittekens en andere beschadigingen van de huid.
 • Vermindering van poriën: HIFU kan poriën verkleinen en de algehele textuur van de huid verbeteren, waardoor een gladdere en egalere huid ontstaat.
 • Verbetering van de huidskleur: Het kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken en het egaliseren van de huidskleur, waardoor een stralende en egale teint wordt bevorderd.
 • Striae: HIFU kan ook worden toegepast om de verschijning van striae te verminderen en de huidtextuur te verbeteren.
 • Lifting en verstrakking: Het staat bekend om zijn liftende en verstrakkende effecten, waardoor de contouren van het gezicht en lichaam worden verbeterd.
 • Vermindering van rimpels: Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en diepere rimpels door de collageenproductie te stimuleren en de huid te verstevigen.
 • Huidverjonging: HIFU bevordert de regeneratie van de huidcellen en draagt bij aan een jeugdiger en frisser uiterlijk.
 • Collageenregeneratie: Het stimuleert de aanmaak van collageen, wat essentieel is voor een stevige en elastische huid, en draagt bij aan een gezonde huidstructuur en textuur.

Is Een HIFU Behandeling Voor Mij Geschikt?

Kunt u niet wachten om er weer mooier, verzorgder en jonger uit te zien, maar wilt u geen chirurgische ingrepen of behandelingen met injecties ondergaan?

Dan is HIFU ongetwijfeld een geschikte behandeling voor u. Met deze techniek wordt namelijk een liftend effect van de huid bereikt zonder injecties of plastische chirurgie. De doorbloeding van de huid wordt met een HIFU-behandeling enorm gestimuleerd, waardoor uw huid weer gezond wordt en straalt!

Hoe Lang Werkt HIFU En Wat Kan Ik Verwachten?

Na een HIFU-behandeling zijn rimpels in het gezicht duidelijk minder zichtbaar tot helemaal verdwenen en is de huid duidelijk gelift. U kunt rekenen op een open, uitgeruste en frisse blik.

Indien de behandeling bijvoorbeeld op uw armen, buik of benen wordt toegepast, zal uw silhouet strakker worden. De doorbloeding verbetert en uw huid wordt elastischer.

Zelfs na 6 maanden kunnen er nog verbeteringen worden geconstateerd, wat aantoont dat HIFU een langdurig effect heeft en uw huid blijft verbeteren naarmate de tijd verstrijkt.

Leave a Comment

GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Ga naar

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl