Lip Pigmentatie

Permanent Make-up Lip Pigmentatie

Lip pigmentatie amsterdam
Permanent Make-up

Permanent Make Up​

Permanente make-up is een procedure waarbij pigmenten in de huid worden geïmplanteerd om een langdurige make-uplook te creëren. Het wordt ook wel micropigmentatie genoemd. Het doel is om een natuurlijke uitstraling te geven aan gebieden zoals de wenkbrauwen, lippen, oogleden of littekens, zonder dat dagelijkse make-up nodig is.

Bij permanente make-up wordt een kleine naald gebruikt om gekleurde pigmenten in de huidlagen aan te brengen. De procedure kan variëren in pijngevoeligheid en de duur ervan hangt af van het gebied dat behandeld wordt. De pigmenten vervagen geleidelijk na verloop van tijd, maar ze kunnen wel tot enkele jaren zichtbaar blijven.

Permanent make-up Lip pigmentatie

Wat is permanent make-up Lip pigmentatie?

Permanent make-up lip pigmentatie is een cosmetische procedure waarbij pigment in de huid van de lippen wordt geïmplanteerd om de kleur, vorm en definitie ervan te verbeteren. Het doel is om de lippen er natuurlijk mooi uit te laten zien en de behoefte aan dagelijkse lippenstift of lipmake-up te verminderen.

Bij lip pigmentatie wordt gebruik gemaakt van een speciale naald en pigmenten die veilig in de bovenste laag van de huid worden aangebracht. De kleur van het pigment kan variëren, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en huidskleur. Het kan variëren van natuurlijke roze tinten tot levendigere kleuren, afhankelijk van het gewenste resultaat.

Lip pigmentatie
Lip pigmentatie
Lippigmentatie en permanente lippenstift

Natuurlijk Ogende Resultaten en Tijdbesparende Voordelen

Ga weg van de spiegel en ga verder met uw dag – geen vlekken meer, uitstrijkjes of steeds opnieuw lippenstift aanbrengen!

Met lipblush en permanente lippenstift kunt u wakker worden met perfecte, mooi gevormde en rode lippen zonder een vleugje lipkleur aan te brengen! Fans van lippigmentatie zijn enthousiast over de natuurlijk ogende resultaten en de tijdbesparende voordelen.

Lippigmentatie en permanente lippenstift zijn geschikt voor iedereen die mooie lippen wil die langdurig meegaan. Voeg kleur toe aan een vervaagde liplijn, corrigeer subtiele asymmetrieën in de vorm van je lippen en geef de lippen een verbeterde of verminderde volheid voor een prachtige glimlach die past bij je drukke levensstijl. Voeg een fraaie boog aan de bovenlip toe voor de finishing touch, en het eindresultaat is een zelfverzekerdere versie van jezelf met een jeugdige uitstraling versterkt met de kleur van jouw keuze.

Lippigmentatie en permanente lippenstift

Resultaten

Resultaten duren overal van 1 tot 5 jaar, afhankelijk van het type procedure, jouw huidtype en jouw gezondheid. Ook de nazorg na de procedure is belangrijk voor langdurige pigmentatie.

De gemiddelde tijd voor een nabehandeling is 1 tot 3 jaar.

  • Neem lippenstift of lippenpotlood mee naar je afspraak om de gewenste lipkleur te bepalen.
Lip pigmentatie amsterdam

De Procedure

De procedure kan helpen bij het verbeteren van asymmetrie in de lippen, het definiëren van de lipranden en het creëren van een vollere uitstraling. Het kan ook nuttig zijn voor mensen met dunne of ongelijkmatige lippen, littekens of kleurverlies in de lippen.

Het resultaat van permanente lip pigmentatie kan enkele jaren zichtbaar blijven, maar dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de huidtype, levensstijl en nazorg. Na de procedure kunnen de lippen enkele dagen gezwollen en gevoelig zijn, maar dit houdt meestal niet lang aan.

Professional te Raadplegen

Het is belangrijk om een ervaren professional te raadplegen die gespecialiseerd is in permanente make-up, met name op het gebied van lip pigmentatie. Zij kunnen jou adviseren over de juiste kleur, vorm en techniek die bij jouw natuurlijke lippen passen en je helpen realistische verwachtingen te hebben over het resultaat.

Het is ook van belang om de nazorginstructies van de professional

Lip pigmentatie

Boek een afspraak | Beauty Clinic RasaCalendar is loading...

Select Times:

First Name (required):

Last Name (required):

Email (required):

Phone Number:

Comment:

 

GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl