Navel piercing

Navel Piercing

Navel Piercing

Navel Piercing

Een navel piercing, ook wel bekend als een “buikpiercing” of “navelpiercing,” is een vorm van lichaamsmodificatie waarbij een gaatje wordt gemaakt in het gebied rond de navel (de buikknop) en er een sieraad wordt ingebracht. Dit type piercing is populair en wordt vaak gekozen vanwege zijn esthetische aantrekkingskracht.

Hier zijn enkele belangrijke aspecten van een navel piercing:

Plaatsing:

Een navel piercing wordt meestal geplaatst in het zachte weefsel rond de navel, meestal boven de navel en onder de onderste rand van de buikknop. De exacte plaatsing kan variëren afhankelijk van de anatomie van de persoon en de voorkeur van de piercer.

Sieraad:

Voor een navel piercing worden meestal gebogen staafjes (barbells) of ringetjes gebruikt als sieraden. Deze sieraden zijn speciaal ontworpen om de rondingen van de navel te volgen.

Procedure:

Een professionele piercer gebruikt een steriele naald om een gaatje in het navelgebied te maken. Voorafgaand aan de procedure wordt het gebied grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Het gekozen sieraad wordt vervolgens in het gaatje ingebracht.

Nazorg:

Het is cruciaal om de nazorginstructies van de piercer op te volgen om infectie en complicaties te voorkomen. Dit omvat meestal het schoonmaken van de piercing met een zoutoplossing en het vermijden van aanraking met vuile handen.

Genezingstijd:

De genezingstijd van een navel piercing kan variëren, maar het duurt meestal enkele maanden tot een jaar voordat de piercing volledig is genezen. Tijdens de genezing kunnen roodheid, zwelling en tijdelijke gevoeligheid optreden.

Navel piercings

Navel piercings worden

Navel piercings worden vaak gekozen vanwege hun visuele aantrekkingskracht en de mogelijkheid om de buikstreek te versieren en te personaliseren. Ze zijn een vorm van zelfexpressie en kunnen verschillende stijlen hebben, zoals eenvoudige staafjes of meer opvallende sieraden met versieringen.

Het is belangrijk om een ervaren en gecertificeerde piercer te raadplegen die werkt in een schone en hygiënische omgeving om de risico’s van infectie en complicaties te minimaliseren. Ook is het van belang om de piercingschoonmaak- en nazorginstructies nauwgezet op te volgen om een probleemloze genezing te bevorderen.

Booking resource does not exist. [ID=24]
GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl