Haar Filler

Fillers voor mannen voor het haar

Haar fillers voor mannen bieden een effectieve oplossing om haaruitval aan te pakken en een gezonde haargroei te bevorderen. Ervaar je als man problemen met dunner wordend haar en kale plekken? Ben je op zoek naar een effectieve oplossing om weer gezond en vol haar te krijgen? Wij bieden behandelingen aan die doeltreffend zijn en tegelijkertijd geen schade veroorzaken, speciaal ontworpen om haaruitval bij mannen aan te pakken en gezonde haargroei te bevorderen: haarfillers.

Meer Lezen: Cupping Warme Massage: Een Verdiepende Ervaring voor Ontspanning en Welzijn

Wanneer doet overmatige haaruitval zich voor?

Het is normaal dat iedereen dagelijks tot ongeveer 100 haren verliest, zonder dat dit resulteert in merkbare haarverdunning. Dit komt omdat er voortdurend nieuwe haren groeien. Als je echter opmerkt dat je haar dunner wordt, je haarlijn terugtrekt, of kale plekken vertoont, kan dit wijzen op buitensporig haarverlies.

Meer Lezen: Haar Fillers voor Vrouwen in Amsterdam

Wat is precies het doel van haar fillers?

De toepassing van haarfillers betreft een injectiebehandeling die effectief haaruitval kan tegengaan. Voor mannen die kampen met haarverlies of dunner wordend haar, vormen haarfillers een uitstekende keuze.

  • Voeding voor de hoofdhuid en haarwortels;
  • Remming van door stress veroorzaakte celdood;
  • Stimulatie van haargroei;
  • Genereren van nieuwe haarzakjes;
  • Vertraging en remming van het haaruitvalproces;
  • Bevordering van haargroei.

Video’s over haar fillers voor mannen: Beauty Clinic Rasa

Voorkomen van haarverlies met behulp van haar fillers

Door gebruik te maken van haar fillers kun je op een snelle en effectieve manier je haargroei stimuleren en de gezondheid van je haar optimaliseren. Er geldt echter een belangrijke voorwaarde voor het succes van een haarfillerbehandeling: je moet (nog) beschikken over eigen haarzakjes. Indien dit niet het geval is, zul je helaas weinig resultaat kunnen behalen met haar fillers.

Meer Lezen: Bloedzuigertherapie / Hirudo Therapie

Afscheid nemen van haarverdunning

Met haarfillers is het mogelijk bepaalde vormen van haaruitval effectief te voorkomen! Je kunt haarfillers preventief gebruiken tegen haaruitval waarvan de oorzaak niet te wijten is aan de haarzakjes.

Meer Lezen: Wat is Microneedling?

Haar Filler
Haar Filler behandeling Netherlands

Stimuleren van de groei van nieuwe haren


Door haar fillers te gebruiken, bevorder je een gezonde haargroei en voorkom je haaruitval dankzij het stimulerende effect van de filler. Over het algemeen zijn ongeveer vier sessies nodig voor optimale resultaten.

Tijdens het eerste consult zullen we een gepersonaliseerd behandelplan opstellen, waarna we direct kunnen beginnen met de behandeling, zodat je zo snel mogelijk een gezonde haardos krijgt! Haar fillers zijn een uitstekende methode om zowel de hoofdhuid als het haar gezond te houden, waardoor ze ook effectief zijn in het voorkomen van vroegtijdige kaalheid door het stimuleren van de haardikte en -dichtheid.

Ze leveren prachtige resultaten op voor dunner wordend haar en zijn het ideale middel om (vroegtijdige) haaruitval tegen te gaan.

Mannelijke haarverdunning

  • Haaruitval heeft diverse oorzaken, zoals erfelijke factoren, gezondheidsproblemen, oververhittingsschade aan het haar en de aandoening Alopecia Areata.
  • Het is van groot belang geen zelfdiagnose te stellen. Raadpleeg in plaats daarvan een huisarts of specialist om samen de specifieke oorzaak van jouw haarprobleem te achterhalen.
  • Effectieve stappen om haaruitval te stoppen kunnen pas genomen worden wanneer de oorzaak bekend is. De behandeling hangt namelijk af van de specifieke oorzaken van haaruitval.
  • Om het stadium van mannelijke kaalheid vast te stellen, wordt de Hamilton-Norwood-schaal gebruikt. Deze schaal classificeert de verschillende stadia van kaalheid bij mannen.

Meer Lezen: Handige schoonheidstips van een expert

Hieronder vind je een vereenvoudigde weergave van de Norwood-schaal.

Haar Filler
Haar Filler behandeling Netherlands Amsterdam

Video’s over het gebruik van haarfillers bij mannen.

Boek online je eerste consultatie

Plan nu een afspraak in bij onze kliniek om te bespreken welke ingreep jou zou kunnen helpen. Na de consultatie beslis je zelf of je de ingreep wilt laten uitvoeren.

Veelgestelde vragen over haar fillers voor mannen bij Beauty Clinic Rasa:

Wat kan ik verwachten van een haarfillerbehandeling?

Onze arts van Beauty Clinic Rasa zal voorafgaand aan de behandeling uw hoofdhuid en haar analyseren en in overleg met u een behandelplan opstellen om het gewenste resultaat te bereiken. Klinisch onderzoek toont aan dat de haarfillerbehandeling na 4 sessies met een tussenpoos van 2 weken zichtbaar goede resultaten oplevert. Uw arts zal u adviseren over de benodigde hoeveelheid en de frequentie van de behandeling. Tijdens de behandeling zal de arts met een zeer fijne naald meerdere injecties toedienen op de gekozen zone(s) op uw hoofdhuid. Om eventueel ongemak tijdens de behandeling te verminderen, kunt u uw arts van tevoren vragen naar het gebruik van een verdovende gel. Bovendien wordt patiënten aangeraden om tijdens en na de haarfillerbehandeling dagelijks Pelo Baum Hair Revitalizing Solution te gebruiken om het resultaat op lange termijn te behouden.

PRP of haarfillers tegen haaruitval?

Beide zijn mogelijk; de arts bespreekt dit tijdens de afspraak.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een haarfillerbehandeling?

Een haarfillerbehandeling bij Beauty Clinic Rasa is een zeer veilige ingreep. Complicaties zijn beperkt tot enige roodheid en lichte huidirritatie direct na de injecties, die meestal binnen 72 uur verdwijnen.

Wat is het resultaat van een haarfillerbehandeling?

Al na de eerste sessie met de haarfiller stopt het haaruitvalproces. De daaropvolgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren de haarzakjes aanzienlijk, wat resulteert in versnelde haargroei. Labonderzoek heeft aangetoond dat de peptidetherapie haarcellen en haarfollikels revitaliseert en de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid stimuleert. Tijdens klinisch onderzoek naar de effectiviteit werd bij patiënten een gemiddelde toename van de haardichtheid van 22,3% en een gemiddelde toename van de haardikte van 26% waargenomen na 1 sessie elke 2 weken gedurende 8 weken (4 sessies). Een volledige haarfillerbehandeling bij Beauty Clinic Rasa kan het haaruitvalproces tot ongeveer een jaar tegengaan.

Hoe verloopt het protocol voor haarfillers?

Standaard: 1 sessie per 2 weken gedurende 8 weken (totaal 4 sessies) Intensief: 4 sessies om de 2 weken, gevolgd door een maandelijkse onderhoudssessie gedurende 3-6 maanden Onderhoud: 1 sessie om de zes maanden Aanvullende verzorging: In overleg met de behandelende arts

Aanvullende verzorging met haarfillers:

Het wordt aanbevolen om ons Sarasin Hair Grow Serum te gebruiken als aanvulling op de haarfillerbehandeling, samen met de Hydra Roller.

1 Comment

Leave a Comment

GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Ga naar

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl