Haar Fillers voor Vrouwen

Haar Fillers voor Vrouwen

Heb je als vrouw last van ernstige haaruitval? Je bent niet de enige! Maar liefst de helft van alle vrouwen ervaart tijdens haar leven een vorm van haarverlies. Dunner wordend haar of haaruitval kan veroorzaakt worden door stress, ouder worden, medicatie of ziekte. Gelukkig biedt een behandeling met haar fillers een mogelijke oplossing voor dit probleem!

Meer Lezen: Wat is Microneedling?

Wat is een Haar Filler behandeling?

Een Haar Filler behandeling is een innovatieve oplossing voor haarverlies, waarbij speciale fillers worden geïnjecteerd in de hoofdhuid. Deze behandeling biedt een 4-voudige werking die gericht is op het revitaliseren van de haarzakjes, het stimuleren van de bloedcirculatie, het remmen van haaruitval en het bieden van antioxidante bescherming.

  1. Revitalisatie van de haarzakjes: Door de haarfillers rechtstreeks in de hoofdhuid te injecteren, wordt de microcirculatie gestimuleerd en worden essentiële voedingsstoffen direct aan de haarzakjes geleverd. Dit helpt de haarzakjes te revitaliseren en te versterken, wat resulteert in gezonder en sterker haar.
  2. Stimulatie van de bloedcirculatie: De haarfillers bevorderen de groei van nieuwe bloedvaten in de hoofdhuid, waardoor de bloedcirculatie naar de haarwortels wordt verbeterd. Een goede bloedcirculatie is essentieel voor de gezondheid van de haarzakjes, omdat het zorgt voor voldoende zuurstof en voedingsstoffen, wat de haargroei bevordert en haaruitval vermindert.
  3. Remming van haaruitval: De actieve ingrediënten in de haarfillers werken om de productie van dihydrotestosteron (DHT) te verminderen, een hormoon dat vaak wordt geassocieerd met haaruitval. Door de DHT-productie te remmen, helpt de behandeling bij het voorkomen van verdere haaruitval en het behoud van bestaand haar.
  4. Antioxidante bescherming: De haarfillers bevatten antioxidanten die de haarwortels beschermen tegen oxidatieve stress en vrije radicalen. Oxidatieve stress kan de haarzakjes beschadigen en leiden tot verzwakt haar en haaruitval. Door antioxidanten toe te voegen aan de behandeling, wordt de hoofdhuid beschermd tegen deze schadelijke effecten, waardoor het haar gezonder en sterker blijft.

Over het algemeen kan een Haar Filler behandeling helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid van de hoofdhuid en het bevorderen van haargroei, waardoor dunner wordend haar wordt tegengegaan en haaruitval wordt verminderd. Het is een effectieve en veilige optie voor vrouwen die op zoek zijn naar een oplossing voor haarverlies en die streven naar gezonder en voller haar.

Microneedling Service

Peptiden en hyaluronzuur vormen een synergetische combinatie die niet alleen haarverlies vertraagt, maar ook de haargroei stimuleert.

Peptiden en hyaluronzuur vormen een krachtige combinatie die haarverlies afremt en haargroei stimuleert. De Haar Filler, een gepatenteerd complex van 7 natuuridentieke peptiden en hyaluronzuur, biedt een effectieve oplossing voor haarproblemen. Hyaluronzuur hydrateert en verbetert de elasticiteit van de hoofdhuid, terwijl peptiden kleine proteïnemoleculen zijn die metabolische acties in gang zetten door zich te binden aan receptorcellen.

De 7 peptiden in de Haar Filler hebben bewezen kracht om haaruitval te vertragen en het haargroeiproces te stimuleren. Door de Haar Filler direct op het niveau van de haarfollikels te injecteren, kunnen de peptiden effectief werken op de kern van het haarprobleem

De voordelen van haarfillers zijn talrijk:

  • Het proces van haaruitval wordt afgeremd.
  • De teruggroei van haar wordt gestimuleerd.
  • De haardichtheid en -dikte worden verbeterd.
  • De haarfollikels en haarcellen worden gerevitaliseerd.
  • De bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid worden gestimuleerd.

De behandeling met haarfillers wordt uitgevoerd door gespecialiseerde artsen, waardoor het een veilige en effectieve methode is voor vrouwen die kampen met haarverlies.

Haaruitval bij vrouwen

Haaruitval bij vrouwen kan een verontrustend probleem zijn dat verschillende oorzaken kan hebben en van invloed kan zijn op vrouwen van alle leeftijden. Naast genetica spelen een aantal factoren een rol bij haaruitval bij vrouwen, waaronder hormonale schommelingen, stress, voedingstekorten, medicatiegebruik, en bepaalde medische aandoeningen zoals schildklieraandoeningen of auto-immuunziekten.

Een van de meest voorkomende vormen van haaruitval bij vrouwen is telogeen effluvium, waarbij een aanzienlijke hoeveelheid haar in de telogene (rust) fase van de haargroeicyclus belandt, resulterend in een tijdelijke diffuse haaruitval. Andere vormen van haarverlies bij vrouwen zijn onder meer alopecia androgenetica, waarbij het haar dunner wordt door genetische factoren en hormonale veranderingen, en alopecia areata, een auto-immuunziekte die leidt tot pleksgewijze haaruitval.

Het patroon van haarverlies bij vrouwen verschilt vaak van dat bij mannen. Terwijl mannen typisch een terugwijkende haarlijn en kale plekken op de kruin ontwikkelen, ervaren vrouwen vaak diffuus haarverlies over de hele hoofdhuid, met behoud van de voorste haarlijn. Dit kan resulteren in een merkbare afname van haardichtheid en een toename van de zichtbaarheid van de hoofdhuid.

Hoewel haaruitval bij vrouwen vaak niet leidt tot volledige kaalheid zoals bij mannen, kan het toch een aanzienlijke impact hebben op het zelfvertrouwen en het psychologisch welzijn van vrouwen. Daarom is het belangrijk om de onderliggende oorzaken van haarverlies te identificeren en te behandelen, en om effectieve oplossingen te vinden die helpen bij het herstellen van gezond haar en het bevorderen van haargroei. Dit kan variëren van medische behandelingen en voedingssupplementen tot haarverzorgingsproducten en haartransplantatiechirurgie, afhankelijk van de specifieke behoeften van de individuele patiënt.

Haar Fillers voor Vrouwen

Meer Lezen:  Haar Fillers voor mannen, Amsterdam

Stadia van Vrouwelijke Kaalheid: De Savin of Ludwig Schaal

Fase 1: De Eerste Tekenen van Kaalheid

In fase 1 wordt het haar bovenop het hoofd dunner, met een lichte uitdunning op de kruin. Het haarverlies kan nog verborgen worden door bepaalde kapseltechnieken toe te passen.

Fase 2: Matige Haaruitval

Het haar lijkt dunner en voelt dunner aan, met een zichtbare toename van haarverlies waardoor de hoofdhuid zichtbaar wordt. Het haar verliest zijn volume en styling wordt moeilijker. Kaalheid wordt merkbaar in de scheiding.

Fase 3: Uitgebreid Haarverlies

Dit is de meest ernstige vorm van haaruitval bij vrouwen. Het overgebleven haar is zeer dun, waardoor de hoofdhuid niet meer verborgen kan worden. Bovenop het hoofd is de kruin aanzienlijk verminderd en is de hoofdhuid duidelijk zichtbaar.

Video’s over haar filler voor vrouwen

Symptomen van Haaruitval

Wil je ernstig haarverlies en kaalheid voorkomen? Let dan op de eerste tekenen van kaalheid. Hier zijn veelvoorkomende symptomen van haaruitval bij vrouwen:

  • Algemene uitdunning van het haarCirkelvormige of vlekkerige kale plekken op de hoofdhuidEen verschuiving of vergroting van de haarlijnToename van haarverlies tijdens het slapen, douchen en borstelen van het haarHormonale veranderingen, zoals tijdens de menopauzeHaarverlies na een trauma of stressvolle gebeurtenis

Aandacht voor deze symptomen kan helpen om haaruitval vroegtijdig te herkennen en de juiste maatregelen te nemen om verdere haarverlies te voorkomen.

Lees Meer: Het Wonder van Acupunctuur voor Rug- en Schouder Nekpijnverlichting bij Beauty Clinic Rasa

Veelgestelde Vragen over Haar Fillers voor Vrouwen

Wat mag ik verwachten van een hair filler behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling zal onze Beauty Clinic Rasa arts uw hoofdhuid en haar analyseren en samen met u een behandelplan opstellen om het gewenste resultaat te bereiken. Klinisch onderzoek toont aan dat de behandeling bij 4 sessies met een interval van 2 weken zichtbaar goede resultaten oplevert. Uw arts adviseert u graag over de benodigde hoeveelheid en behandelfrequentie.

Tijdens de behandeling zal uw arts met een zeer fijne naald meerdere injecties toedienen op de gekozen zone(s) op uw hoofdhuid. Om eventueel ongemak tijdens de behandeling te verminderen, kunt u uw arts vragen naar de toepassing van een verdovende gel. Patiënten worden ook aangeraden om tijdens en na de behandeling dagelijks Pelo Baum Hair Revitalizing Solution te gebruiken voor het behoud van het resultaat op de lange termijn.

PRP of hair filler tegen haaruitval?

Beide opties zijn mogelijk, en de arts zal dit tijdens de afspraak bespreken.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een hair filler?

Een hair filler behandeling bij Beauty Clinic Rasa Clinic is over het algemeen zeer veilig. De complicaties zijn beperkt tot mogelijke roodheid en lichte huidirritatie direct na de injecties, welke meestal binnen 72 uur verdwijnen.

Wat is het resultaat van een hair filler?

Na de eerste behandelsessie stopt het haaruitvalproces. De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren de haarzakjes, waardoor de haargroei wordt versneld. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de peptidetherapie de haarcellen en haarfollikels revitaliseert en de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid stimuleert. Patiënten vertoonden een toename van de haardichtheid van gemiddeld 22,3% en een toename van de haardikte van gemiddeld 26% na 1 sessie elke 2 weken gedurende 8 weken (4 sessies). Een volledige behandeling kan het haaruitvalproces tot ongeveer een jaar tegengaan.

Hoe verloopt een hair filler protocol?

Standaard: 1 sessie per 2 weken gedurende 8 weken (totaal 4 sessies) Intensief: 4 sessies om de 2 weken, gevolgd door maandelijkse onderhoudssessies gedurende 3-6 maanden Onderhoud: 1 sessie om de 6 maanden Aanvullende verzorging: In overleg met de behandelende arts

Aanvullende verzorging bij hair Fillers

Het wordt aanbevolen om ons Beauty Clinic Rasa Hair Grow Serum te gebruiken als aanvulling op de Hair Filler behandeling, samen met de Hydra Roller.

Meer Lezen: Cupping Warme Massage: Een Verdiepende Ervaring voor Ontspanning en Welzijn

Leave a Comment

GGD Netherland

Wij vragen u om ons eenmaal te kiezen en onze kwaliteit en vaardigheden te ervaren.

Ga naar

Neem contact met ons op!

Neerkanne 11,
1082 BG, Amsterdam

Phone:

+ 020 78 68 796

+ 06 43 16 19 22

Email:
Info@beautyclinicrasa.nl